Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

O Λάμποβιτς τα "χώνει χοντρα" στον Ίβκοβιτς! "Δεν είσαι προπονητής"

Σκληρούς χαρακτηρισμούς απηύθυνε στον Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Ντράγκαν Λάμποβιτς! Ο Σέρβος φόργουορντ αμφισβήτησε την προπονητική αξία του Ντούντα, τονίζοντας πως απλά είναι ένας φιλόσοφος του μπάσκετ, ενώ τον κατηγόρησε ότι προωθεί παίκτες επειδή ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο γραφείο μάνατζερ (Beobasket του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ενώ ατζέντης είναι και ο γιος του "Ντούντα", Πέταρ).

Ο Ίβκοβιτς είχε δηλώσει κατά την προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας πως ο Λάμποβιτς ήταν υπέρβαρος και αντί να σκέφτεται τρόπους να το αλλάξει αυτό και να βοηθήσει την ομάδα του, καθόταν και γιόρταζε την γέννηση του παιδιού του! Τα λόγια όμως του Ίβκοβιτς εξόργισαν τον 25χρονο άσο, ο οποίος δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και πέρασε στην αντεπίθεση.

"Είναι φυσικό να γιορτάσω τη γέννηση του παιδιού μου. Αν νομίζατε πως δεν θα σας απαντήσω κάνατε λάθος, αλλά σας συγχωρώ γιατί είστε γέρος άνθρωπος. Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα, γιατί έγινε μόνο μία φορά. Ρωτήστε τους παίκτες σας ποιος γιορτάζει σχεδόν κάθε μέρα", είπε χαρακτηριστικά ο Λάμποβιτς, ο οποίος συνέχισε την... επίθεση προς τον "Σοφό".

"Το 2008 ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Αδριατική Λίγκα, αλλά δεν είχα θέση στα πλάνα σας, γιατί η ομάδα σας αποτελείτο από παίκτες που ανήκουν σε ένα γραφείο μάνατζερ και μόνο. Ανεβάσατε την αξία πολλών που δεν το άξιζαν και κέρδισαν εκατομμύρια έτσι. Κατά τη γνώμη μου είστε αποτυχημένος προπονητής. Πιστεύω πως δεν είστε καν προπονητής, αλλά ένας φιλόσοφος του μπάσκετ. Για να κερδίσετε δύο Ευρωλίγκες έχετε ξοδέψει στις ομάδες σας 970 εκατ. ευρώ. Στην ομάδα σας δεν θα αλλάξει τίποτα. Η μπάλα θα είναι πάντα στα χέρια του Τεόντοσιτς και θα τη δίνει συνέχεια στον Κρστιτς. Οι άλλοι παίκτες είναι σαν μασκότ στο γήπεδο. Εγώ πάντως θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ χωρίς τη δική σας προώθηση", πρόσθεσε ο Σέρβος άσος.